22 april 2017
11:30

Bullermyrens IK U

Referat: Leksands IF FK - Bullermyrens IK

En riktigt blåsig historia. Vi hade medvind i första halvlek och dominerade därför matchen kraftigt. Leksand kunde sticka upp i några enstaka men inte helt ofarliga kontringar. 1-0 till Bullis i paus kunde ha varit ännu mer eftersom Lukas sköt en straff i ribbkrysset och ut och Alex hade ett par fina hörnor som vi borde ha gjort något bättre av.

Andra halvlek var mer Leksands med hjälp av vinden och Bullis gjorde det svårt för varandra med slarv och dålig kommunikation på egen planhalva. Leksand kvitterade på en hörna där vi tappade markeringen vid första stolpen. Mumtaz gjorde dock sitt och vårt andra mål och fastställde slutresultatet med knappa kvarten kvar.

En godkänd laginsats med tanke på de yttre förutsättningarna. Det känns som att vi tar kliv framåt i hur vi vill spela och samarbetar bättre och bättre. Dagens stjärna går till Mumtaz som jobbade bra på topp och gjorde bägge våra mål.

sön 26 apr 2015, 12:00 Leksands IF FK - Bullermyrens IK U 1 - 3
sön 1 maj 2016, 12:00 Leksands IF FK - Bullermyrens IK U 2 - 2